Toch wel héél bijzonder….

Een paar weken terug kwam ik via Flair op jullie site. Lekker zitten lezen en al meteen rooie oortjes. Wij zijn een koppel van 32 en 36, bijna 10 jaar getrouwd en 2 schatten van dochters. Seks heeft altijd een belangrijk deel uitgemaakt van ons leven. Zo hebben we in de loop van de jaren al geëxperimenteerd met van alles:

seks met een ander koppel in één kamer, partnerruil, parenclub…. allemaal leuk maar, als ik eerlijk ben, deed ik vooral mee voor mijn man.
Niet dat ik het zelf niet leuk vond hoor, maar laat ik zeggen dat het voor mij een leuke ervaring was maar niet bepaald hoefde. Nogmaals: ik heb het nooit écht tegen mijn zin gedaan. Soms wel eens een leuke ervaring, maar meestal zozo. Mijn man weet dat. Wat leuk toen ik op internet jullie site vond. Het allerleukste was misschien wel dat er enkele malen duidelijk werd gemaakt dat de vrouw centraal stond, niet de man. Welke vrouw wil dat niet? Deze vrouw dus wel.  Ik zag het ook wel als een soort revanche, nu was er eens iets te beleven waarvoor ik koos en ik centraal zou zijn.

Na wat ge-msn’t met Bernard werd het mij duidelijk dat ik dit wilde. Ik had nog wat vragen en kreeg de juiste antwoorden. Mijn man was uiteraard akkoord, hij staat gelukkig open voor nieuwe zaken en experimenten, dat is wel duidelijk. De avond zelf was zalig. heel rustig opgebouwd werd ik meer en meer opgewonden. De massages begonnen lekker rustig en al gauw zakte ik weg in een soort droom, waarbij ik toch alles voelde. Als door een dikke mist hoorde ik hem van tijd tot tijd dingen aan mijn man vertellen, uitleggen. In het begin wilde ik alles meekrijgen, maar langzaamaan interesseerde mij dat minder en minder. Mijn lichaam kwam tot rust en tegelijkertijd werd het onrustig.

Ik kan het nog steeds niet omschrijven en het klikt wat tegenstrijdig. De massage veranderde langzaam in een erotische deel, de yoni. Ik had het bijna niet in de gaten, zo geleidelijk ging het. Ik voelde allerlei dingen op een andere manier, nieuw of bekend. Andere manier van aanraken dan ik ooit gevoeld had. Natuurlijk het was een andere man die mij aanraakte, maar er was plots aandacht voor dingen die ik al vergeten was of nog nooit gevoeld had. Ik heb op een bepaald moment mijn tranen moeten binnenhouden. Tranen die zowel blijdschap als verdriet bevatten. Achteraf gezien had ik gewoon lekker moeten janken, zou me goed gedaan hebben.

In het begin had ik bij de yonimassage even het gevoel dat ik bij de gynaecoloog was, maar eens daar voorbij werd het fijn, intens. De zachtheid, ik zou zeggen liefdevolle, massage gaf een heel warm gevoel. Geen voorspel om mij gereed te maken voor penetratie. Gewoon, alle aandacht voor mijn yoni (is dát even een leuke ervaring!), gewoon alleen maar voelen en genieten en niks terug moeten geven. Een explosief orgasme. En dan, als kers op de taart, is mijn kereltje aan de beurt. Eerst wat onwennig maar met de hulp van onze masseur enthousiast aan de gang. Nog een keer die ontlading. Ik voelde mij zweven, mooi, jong, verleidelijk….

Mijn man zegt dat hij reacties van mij heeft gezien die hij nog nooit gezien heeft. Verbaasd. Wil achteraf in de auto naar huis van alles weten, wat ik voelde, hoe het was om zo door een ander aangeraakt te worden. Thuis wilde hij mij nog eens gaan masseren maar dat was er teveel aan. Ik wilde hét. En meteen. En ik wil meer van die ervaringen. Ik wil mijzelf weer het middelpunt voelen, tijd krijgen, aandacht, al die dingen die je zo makkelijk kwijt raakt met een gezin, huishouden en twee aandacht opeisende kinderen. Bedankt!

Karen (*)

(*) naam en enkele stukken in de tekst aangepast ter bescherming van haar privacy.