Yonitherapie

Yonitherapie is een massage/therapie vorm die in de loop van bijna 20 jaar ontwikkeld en steeds door de ervaring verder verfijnd is. Iedere vrouw kan kiezen voor een yonimassage als een vorm van aandacht voor haar lichaam en haar lichaam beter te leren kennen. Voor vrouwen met een beschadiging (zoals seksueel/fysiek/verbaal misbruik) kan yonitherapie een zeer geschikte therapievorm zijn om terug te leren om te gaan met hun lichaam, hun zelfvertrouwen te vergroten, hun zelfbeeld te vergroten enz.

Yonitherapie is een zeer bijzondere therapievorm die er van uitgaat dat de je als vrouw zélf over alles beschikt wat je nodig hebt om te helen. Het is mijn taak om je te begeleiden tijdens de ‘reis’ naar de krachten die al in jezelf zitten. 

In de bijna 20 jaar dat ik yonitherapie geef ben ik nog geen vrouw tegengekomen die geen krachten in zichzelf (terug) kon bovenhalen. Ik kan niets nieuws aan je toevoegen maar je wel helpen om die magische krachten die je al van nature in je hebt weer naar buiten te laten komen.

Samen met jou ga ik op zoek naar de pure vrouw in jezelf, de krachten die je door de natuur als vrouw zijn meegegeven. Die krachten zijn vaak vér weggedrukt door een beschadiging, een onbevredigend seksleven, de leeftijd… Op deze site kan je de verhalen lezen van vrouwen voor wie yonitherapie een verschil heeft gemaakt. Stuk voor stuk zijn het vrouwen die mijn bewondering hebben afgedwongen door wie ze zijn. Ik zie mezelf als bevoorrecht omdat ze mij genoeg vertrouwen om deze intieme reis samen met mij te doen, mij te vertrouwen vaak dààr waar ze vaak het ergste beschadigd zijn. Heel bijzonder.

Deze informatie kan je onder andere op deze site vinden: