Therapie Tarief

Alle hieronder genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Ze kunnen ten alle tijden gewijzigd worden. Indien een wijziging een verhoging is, is deze nooit van toepassing op reeds gemaakte afspraken.

Alle prijzen zijn incl. btw. Betaling contact (graag gepast), bancontact of creditcard.

1 uur2 uur3 uur4 uur5 uur6 uur
Yonitherapie-100125150175200
KnuffelTherapie 65100125150175200
MassageTherapie-100125150--
GespreksTherapie 5090----

Maak nu een afspraak !

Klik hier...

Nog wat extra infomatie:

De  eerste keer dat je bij mij komt kan de sessie mogelijk iets langer duren; we hebben vaak even rustig tijd wat meer tijd dan gewoon nodig om met elkaar kennis te maken.

Indien je geneesmiddelen gebruikt of het is noodzakelijk dat ik rekening moet houden met een bepaald medisch ‘probleem’, dan verwacht ik dat je dat van tevoren spontaan even vertelt en mij duidelijk maakt waarmee ik exact rekening moet houden.

Indien ik van mening ben dat je gedronken hebt en niet – naar mijn mening – op een juiste manier kan oordelen dat een behandeling voor jou ok is, behoud ik mij het recht voor je niet te behandelen. Ik ben van mening dat je een dergelijke behandeling bewust moet doen en ook tijdens de behandeling moet kunnen oordelen of hetgeen gebeurt overeenkomt met wat voor jou ok is.

Ik kan mij echt wel voorstellen dat je een slokje wijn wilt om je angst of zenuwen wat onder controle te krijgen. Als je nog moet rijden: niet doen. Voor een behandeling van minstens 3 uur: neem in dat geval een klein flesje wijn mee en drink hier voor we beginnen rustig één glaasje van. Tegen de tijd dat je weggaat is het effect van de alcohol wel verdwenen…

Het lijkt mij logisch dat je voordat je voor een sessie komt, thuis gedoucht hebt. Indien je dat wilt kan je voor het begin en na de sessie altijd even douchen.

Vibrators enz. die ik gebruik (uiteraard als jij het daarmee eens bent) zijn altijd grondig gereinigd (eerst met iso-bedtadine zeep en daarna met alcohol).

Het kan zijn dat het de eerste keer dat je komt het je tegenvalt. Dat je liever stopt en terug naar huis gaat. Uiteraard kan zoiets gebeuren. De regel is dat, op het moment dat ik je vraag of ik je slipje mag uitdoen, je kan besluiten te stoppen. Da’s ok, want je gaat niet een paar uur ‘aan je lijf laten zitten’ tegen je zin. Je zegt dat gewoon en we stoppen. Ik zal natuurlijk wel willen weten waarom je wilt stoppen maar als je dat liever niet zegt is dat ook oké. Ik zal nooit aandringen. Je kleed je dan gewoon aan en gaat naar huis. Kosten: NUL euro.

Als je een LastMinute sessie hebt geboekt kan je NIET annuleren, wel – als het de eerste keer is dat je komt – kan je de sessie kosteloos afbreken zoals hierboven staat omschreven.

Je kan afspreken op elke dag van de week, ook in het weekend voor een ochtend, middag of avond sessie. In de aangegeven tijden is de tijd voor gesprek, aan- en uitkleden enz. inbegrepen! Extra tijd hiervoor voor een kennismakingsgesprek (eerste keer) = gratis.

Je moet 18 jaar of ouder zijn voor een behandeling.

Als je 16 of 17 jaar bent kan je mij altijd mailen en mij vertellen wat de reden is dat je een afspraak wilt maken. Dan kunnen we samen zien wat mogelijk is. Er is dan ook een sterk gereduceerd tarief voor jou. Let op: yonitherapie is niet mogelijk als je nog geen 18 bent! Mail in dat geval naar bernard@yonitherapie.be

Als ik aan je leeftijd twijfel is het voor mij noodzakelijk dat je je legitimeert zodat ik zeker ben van je leeftijd.

Je kan aan het begin of aan het einde van een sessie afrekenen. Aan het begin afrekenen heeft het voordeel dat je aan het einde het toch wat sfeer-onderbrekende deel van het afrekenen kan overslaan. Maar de keuze is aan jou. Afrekenen uitsluitend cash en als het kan, graag gepast.

Alle prijzen zijn incl. btw. Betaling contact (graag gepast), bancontact of creditcard.

Afspraak minstens 4 dagen tevoren afgezegd: 0 Euro te betalen.
Afspraak minstens 72 uur tevoren afgezegd: 10% te betalen.
Afspraak minstens 48 uur tevoren afgezegd: 30% te betalen.
Afspraak minstens 24 uur tevoren afgezegd: 50% te betalen.
Afspraak minder dan 24 uur tevoren afgezegd: 100% te betalen