Niks bijzonders eigenlijk…..

Echt, als ik eerlijk ben is zo’n yonimassage nou echt niets bijzonders. Gewoon de een of andere vent die zijn beroep maakt van het prutsen aan yoni’s. Ik kan echt niet zeggen dat er zoveel nieuwe ‘handelingen’ zijn gebeurd en wees nou eerlijk, zoveel nieuwe dingen kan je niet bedenken. Massage van mijn lipjes, massage van mijn yoni, van binnen en van buiten, dan kan ik ook naar de gyneacoloog en krijg het nog terugbetaald van de ziekenkas ook. Wat handen over mijn lijf, mijn borsten, buik. Wat gekreun en gesteun van mijn kant, wat gekronkel en dan hebben we dat ook weer gehad.

Zo ziet het er uit als je heel nuchter, heel afstandelijk zou kijken wat er gebeurde met mij. Maar ik was niet afstandelijk, ik was de ‘ontvanger’ en het verhaal zag er, voor de sceptische en nuchtere vrouw die ik ben, compleet anders uit….
Om te beginnen is die “een of andere vent” een prettig gestoorde kerel die zijn bezigheden meer dan serieus neemt.

In een paar minuten wist hij mij gerust te stellen, een open gesprek en ik voelde dat het goed zat. Hup de kleren uit en hup op de massagetafel. Ik stond verbaasd van het enthousiasme van mijzelf . Die hele massage, en ik ga niet in detail treden -dat hou ik liever voor mijzelf- was een openbaring voor mij. De wijze waarop alles was opgebouwd paste prachtig ineen, mijn normaal op een erg laag pitje brandende seksualiteit ontwaakte en ik heb dingen gevoeld die ik nooit vermoedde. De yonimassage zélf was bijna overweldigend. Zo heerlijk om dat plekje, dat nog nooit andere aandacht heeft gekregen dan ’stop hem erin’ enzo, zo het middelpunt te weten. Nooit gedacht dat ik die dingen zou voelen. Ik gloeide en was verward, verbaasd. Ik heb tranen met tuiten gehuild. Van verdriet en van blijdschap. En gelachen. Ik heb via de yonimassage begrepen wie ik was, wat ik miste, wat ik wilde, wat ik voelde. Alles wat er met mijn yoni, mijn borsten, mijn lichaam gebeurde joeg een vuur door mij heen dat ik nooit vermoed had. Zo heerlijk om in die sfeer van een bijna onbegrijpelijke intimiteit (voor mij toch) dat alles te ervaren. Hét gebeurde nét niet, ik denk dat ik daar nog te bang voor ben, maar dat komt wel.

Bernard is een bijzondere man, open en eerlijk, een prachtige gesprekspartner over gevoelens, relaties, seksualiteit. Hij weet zijn grenzen en daar waar ik ze best wilde overschrijden bleef hij sereen en (prettig) afstandelijk en toch zo heel erg dichtbij. Heerlijke handen die weten wat ze doen maar ook verkennend over mijn lijf dwaalden. Nadat alles in mij uitgeraasd was hebben we, de armen om elkaar heen, nog een tijdje zitten nagenieten. Ik ben tot rust gekomen aan de ene kant maar er is een vuur aangewakkerd aan de andere kant. Ik snap nu dat ik pas aan het begin sta van mijzelf te ontdekken, het gaat lukken want dit was een schitterend begin. Langzaamaan begin ik ook de bedoeling te beseffen wat hij zei: “alles wat er gebeurd is komt uit jezelf, ik was er slechts om je hand vast te houden”.

Charléne (45)