Nog geen 18 en op zoek naar hulp

 In mijn praktijk krijg ik (helaas) regelmatig te maken met jongeren, soms al vanaf 14 jaar. Ze zijn op zoek naar hulp na seksueel misbruik (incest, verkrachting, grensoverschrijdend gedrag…) of willen informatie over seksualiteit. Momenteel aanvaard ik geen cliëntes jonger dan 18 jaar. Wettelijk gezien zou ik jongeren mogen aanvaarden vanaf 16 jaar. In beperkte mate, afhankelijk van haar situatie, is ze welkom maar niet voor een yonimassage. Of ik verwijs door naar andere vormen van hulpverlening.

Ben je jonger dan 18 en je zoekt hulp dan kan je mij altijd mailen (bernard@yonitherapie.be). Ik zal graag – kostenloos – samen met jou zien of ik je kan helpen of doorverwijzen naar andere vormen van hulpverlening.

Voor -18 jarigen zijn de tarieven lager, vaak bepalen we dat in onderling overleg.