15 jaar…

Einde augustus 2002 begon ik met yonimassages en yonitherapie. 15 jaar later kijk ik daar met veel plezier op terug. De sessies die ik in al die jaren heb gedaan zijn soms heel grappig, soms bijzonder heftig geweest en alles daartussen. Er is gelachen en gehuild. Terugkijkend op die 15 jaar heb ik besloten een paar sessies weg te geven. Je moet er wél iets voor doen 🙂

GRATIS één sessie van 4 uur voor één dame die nog géén klant is en mij in een emailtje kan duidelijk kan maken waarom een sessie voor haar van belang is. Elke reden is goed en ik maak zélf de keuze uit de inzendingen en daarover ga ik niet in discussie :-). Je kan die sessie boeken op een datum en tijd naar keuze doch uiterlijk 30 december 2017. Stuur daarvoor een emailtje aan bernard @ yonitherapie.be met daarin je naam, leeftijd en waarom je denkt voor die gratis sessie in aanmerking te komen. Ik ben benieuwd. (insturen kan tot en met 30 september)

GRATIS één sessie van 6 uur voor één dame die wél al hier geweest is en mij een emailtje stuurt waarin ze haar ervaringen samenvat. Je moet je wel realiseren dat ik die emailtjes mogelijk op deze site publiceer (ook wanneer ik jou niet uitkies voor die gratis sessie) waarbij ik er uiteraard voor zorg dat je absoluut onherkenbaar bent.  Stuur daarvoor jee verhaal in een emailtje aan bernard @ yonitherapie.be Je mag je gratis sessie opnemen op een datum en tijd naar keuze doch uiterlijk 30 december 2017. Ik maak zélf de keuze uit deze emailtjes en over mijn keuze is geen discussie mogelijk.  Ik ben uiteraard heel benieuwd. (insturen kan tot en met 30 september) en weet dat ik heel blij met je inzending ga zijn.